Gå til innholdet

BeSafe Stretch er det sikreste barnesetet helt opp til 7 år

BeSafe Stretch er det sikreste barnesetet opptil 7 år i ADACs høsttest med en totalscore på 2.9!

Det er spesielt sikkerhetsaspektet i ADAC-testen som igjen står ut som «Very Good» med en score på 1,2 – og ettersom dette er et av BeSafe sitt viktigste aspekt i utvikling av bilstoler, gjør dette oss meget stolte.

Med dette kan Stretch smykke seg med høye score på flere tester, bare kort tid etter lanseringen i mai 2022. Setet er allerede kåret til «best i test» av «best-test.nu i Skandinavia og har i tillegg bestått verdens tøffeste krasjtest, nemlig PLUS-testen.

Sikkerhet er mer enn et testresultat

Vi er meget stolte og fornøyde med at BeSafe Stretch gjør det så bra i denne testen, men sikkerhet for BeSafe har mange flere aspekter enn det som blir testet i denne testen. Selv om uavhengige tester gir deg gode indikasjoner på sikkerhetsnivået på de ulike bilstolene, så vil virkelige ulykker utfolde seg på en annen måte. For eksempel så kan ulykker skje ved ulike hastigeter, og ofte så vil man få flere kræsjpunkter på ulike steder på bilen. Et bakovervendt sete som BeSafe Stretch, beskytter barnet ditt mye bedre i virkeligheten enn hva man klarer å illustrere gjennom et testresultat. Dette er nemlig det viktigste aspektet for BeSafe, nemlig sikkerhet utover det som vises i en konstruert kræsjtest.

Les mer om alle fordelene et bakovervendt setet virkelig gir

Det er delte meninger om montering og brukervennlighet, og en enda større forskjell på det virkelige liv kontra en test

Det er synd at BeSafe Stretch får en dårlig score på den delen som omhandler brukervennlighet av Stiftung Warentest/ADAC. At den er vurdert såpass dårlig at det blir en degradering av totalscoren synes vi er svært uheldig. Dette var dessverre ikke uventet for oss da vi ser fra tidligere tester at beltemonterte bilstoler, spesielt med forankringsseler som sitter under stolen, får like dårlige tilbakemeldinger i tester som dette.

Dette er deres subjektive mening, og Besafe mener at brukervennligheten på denne stolen er veldig god og det er også den tilbakemeldingen de har fått fra forbrukere og markedet generelt siden lanseringen av Stretch. Besafe vet at belteinnstallerte seter generelt scorer lavt i denne testen, så det er ingen overraskelse for de, men Besafe har gjort mange tiltak for å utbedre dette med utviklingen av BeSafe Stretch.

Dette var også tilbakemeldingen de fikk da best-i-test evaluerte bilstolen tidligere i år og deres konklusjon var en helt annen. Nemlig at det er umulig å gjøre feil på noen av de viktige punktene*.

For å gjøre det enda enklere for foreldre å installere setet riktig har Besafe utviklet en ny digital bruksanvisning man enklelt kommer til ved å scanne QR-koden som er festet på setet. Her stå alt veldig enkelt forklart, og det er også videoer som viser deg hvordan setet skal installeres steg for steg. Det er også kontaktinformasjon til kundesenter om man skulle behøve ytterligere hjelp til installasjonen.

Ønsker du å lese mer om testen som er utførst av ADAC/Stiftung Warentest? Les her! 

*Kilde: https://www.best-i-test.nu/bilstol

*Kilde: http://wwwbesafe.no

Dette gjør BeSafe Stretch til en så stor favoritt blant foreldre:

  • Bakovervendt sikkerhet – lenger. Vokser med barnet helt opp til 125 cm og utrolige 36 kg. Markedsledende benplass på opptil 26 cm. Dette gjør den komfortabel selv for syvåringer og den høye vektgrensen går at barnet ditt kan sitte bakovervendt så lenge du vil. BeSafe Stretch passer fra 9 måneder (61 cm) til ca 7 år (125 cm). Det finnes også en versjon som kommer med et babyshell og derfor også bruke det helt fra nyfødt, nemlig Stretch B.
  • Unikt sikkerhetskonsept. Den unike utvendige rammen på BeSafe Stretch er støtabsorberende, noe som betyr at den absorberer kreftene ved en frontkollisjon ekstremt godt. I tillegg er “ryggen” på setet ekstra stiv noe som sørger for at barnet holdes i en stabil posisjon ved et sammenstøt. Med BeSafe Stretch kan barnet ditt reise 5 gangere sikrere enda lenger.
  • Fleksibel og enkel installasjon. Siden setet er beltemontert (ingen ISOfix) med bilens internsele, kan du montere bilstolen i alle posisjoner i bilen. Til og med i passasjersetet foran og i midten av baksetet, noe som gir stor fleksibilitet**. Selvstrammende underforankringsstropper, samt en enkel låse- og strammemekanisme, gir en intuitiv og robust installasjon.I tillegg har vi integrert en QR kode på setet som enkelt tar deg gjennom monteringen via mobilen steg for steg om du ønsker dette. Vi anser derfor at dette er en av de enkleste beltemonteringene på markedet og det ermeget intuitivt å forstå hvordan du skal gjøre det
  • Individuell komfort. Med fem ulike posisjoner for å legge ned setet, 10-trinns justerbar hodestøtte og god plass for voksende ben, gir dette bilsetet barnet ditt eksepsjonell komfort. Magnetic belt assistants™(magnetiske setebeltfunksjon) holder den innvendige selen på plass når du setter inn og fjerner barnet ditt for å unngå unødvendig beltesammenfiltring. Two-Fit-cushions™ er uttakbare innlegg som gjør at bilsetet passer perfekt fra starten og deretter kan de tas av for å gi mer plass til det voksende barnet.
  • En fremtidsrettet og bærekraftig bilstol. Vi estimerer levetiden til BeSafe Stretch til å være ca 15 år, noe som er mye lenger enn de fleste andre bilstoler på markedet. Den lange levetiden er er mulig fordi vi har valgt å bruke slitesterke materialer og i tillegg har vi gjort det mye enklere å bytte ut deler slik at vi kan reparere dem om nødvendig. Dette er bilsetet bryr seg både om barnet ditt nå, men også om fremtiden deres.

Les mer om BeSafe Stretch >>

**Kontroller alltid bilens manual om det er tillatt å bruke bakovervendte bilstoler der du ønsker å installere bilstolen.

 

 

© Barnesetebutikken