Gå til innholdet

iZi Transfer

En revolusjonerende nyhet fra BeSafe, som lar babyen sove uforstyrret

iZi Transfer – fra bilen og hjem igjen i løpet av én lur

Alle foreldre kjenner problemet: Det er nesten umulig å ta det sovende barnet ut av bilstolen uten at han eller hun våkner. Vår nye iZi Transfer er løsningen du har ventet på.

BeSafe kan stolt presentere en revolusjonerende nyhet for bilbarnestoler: iZi Transfer – vår første forflytningsenhet. iZi Transfer gjør det trygt og enkelt å flytte det sovende barnet fra bilen og hjem (eller omvendt).

En naturlig sovestilling

Produktutviklingsteamet på BeSafe har lagt ned mye kjærlighet i arbeidet med iZi Transfer. De har jobbet utrettelig for å finne en løsning på hvordan man best kan flytte barn fra bilen og hjem uten å vekke dem. iZi Transfer er svaret.

iZi Transfer er utviklet i nært samarbeid med både fysioterapeuter og foreldre, og former seg naturlig etter barnets hode, nakke, rygg, rumpe og lår. Den har ekstra polstring rundt hodet og har en kroppsnær passform. Resultatet? En forflytningsenhet som gir en så trygg og behagelig sovestilling at barna ikke blir forstyrret når du flytter dem inn eller ut av bilstolen.

Vi har også tatt hensyn til bærekomforten. Derfor har iZi Transfer myke, fleksible håndtak.

En urban drøm

iZi Transfer er også ekstra praktisk for urbane foreldre. Den superlette og effektive forflytningsenheten gjør det enklere enn noensinne å bære barnet opp trappene til leiligheten. Og når dere kommer opp, sover den lille fortsatt. I tillegg: iZi Transfer tar nesten ikke noe plass når den oppbevares.

Og selv om du sikkert allerede har forstått det selv, er det verdt å nevne at iZi Transfer også passer utmerket i barnevognen.

Fokus på sikkerhet

Alle produkter fra BeSafe er sikre, praktiske og behagelige. iZi Transfer er intet unntak. Den er naturligvis kollisjonstestet for å sikre at den er 100 % sikker å bruke i bilbarnestolen. Den er også sikkerhetstestet av TÜV, en verdensledende organisasjon innen uavhengige sikkerhetskontroller.

Kvalitet og bærekraft

iZi Transfers yttermateriale består av 45 % Lyocell. Lyocell er kjent for sine mange gode egenskaper. Blant annet har det god pusteevne, suveren slitestyrke, effektiv fuktabsorbering og er mykt mot huden. Lyocell er også en del av naturens kretsløp, med komposterbare og biologisk nedbrytbare fibrer.

Så enkelt er det

1. Plasser babyen i iZi Transfer
2. Lukk sikkerhetsselen
3. Klar til å dra

 

 

© Barnesetebutikken