Gå til innholdet

Minikid 3 VS Minikid 2

Axkid Minikid har vært på markedet i omtrent 10år. Det er et elsket produkt, både av barn og foreldre i og med at store barn kan sitte lengre bakovervendt og så klart, den høye sikkerheten. En ny generasjon Minikid entrer nå markedet – Axkid Minikid 3, vi vet dere liker å sammenligne og derfor har vi summert opp noen av hovedforskjellene på bestselgeren Axkid Minikid 2 og den nye generasjonen Axkid Minikid 3.

Før vi går igjennom disse forskjellene, ønsker vi at dere forstår hvor komplekst et bilsete er. Utviklingen av Minikid 3 har vært en prosess over 4år for å sikre at hver eneste detalj er perfekt i tillegg til maks sikkerhet og den beste totalopplevelsen for både barn og foreldre. Vi har valgt ut noen punkter av hovedforskjellene nedenfor.

  • R129 godkjent opp til imponerende 125cm og 36kg

Axkid Minikid 3 er godkjent i henhold til R129 som er den seneste sikkerhetsforskriften i bilstolindustrien. Axkid Minikid 3 er godkjent opp til imponerende 125cm og 36kg sammenlignet med Axkid Minikid 2 som er godkjent i henhold til ECE R44, hvor man kun ser på vekt, og den er da godkjent til 25kg.

Vennligst noter at både Minikid 2 og Minikid 3 har begge passert den tøffeste krasjtesten i verden, den Svenske Plustesten som er langt over grensene for godkjenning i både R129 og ECE R44.

  • Omtrent 10cm lengre rygg for store barn bakovervendt, enda lengre

Axkid Minikid 3 drar fordeler av økningen i rygglengden på cirka 10cm som betyr at ditt barn kan sitte bakovervendt enda lengre. Axkid Minikid 3 strekker virkelig markedet med disse målene og gjør det mulig for ditt barn å sitte komfortabelt bakovervendt enda lengre.

image differences (2)

  • Beltespennens plassering – økt komfort og sikkerhet

Beltespennen har blitt plassert annerledes på Axkid Minikid 3, noe som gir ekstra rom for barnet ditt å vokse på i tillegg til bedre komfort slik at barnet ditt kan sitte i stolen lengre. Og så klart, den nåværende posisjonen på beltespennen til Axkid Minikid 3 passer også de minste barna.

  • Enklere installasjon – Enkelt installasjonssystem og interaktiv 3D guide

Beltemonterte bilstoler har et rykte på seg for å være vanskelig å montere. Med Axkid Minikid 3 hører dette fortiden til.  Ikke bare med reduksjon i installasjonstrinn og smarte funksjoner som de selvstrammende forrankringsselene og jevnere vrikke-funksjon, Axkid Minikid 3 skiller seg fra forgjengeren med det enkle installasjonssystemet og den interaktive 3D guiden.
Installasjon av Minikid 3 kan nå gjøres på omtrent 60 sekunder.

image differences

  • Nytt design på nakkestøtten for bedre sikkerhet og komfort

Nakkestøttens design er oppdatert med en mer V-form utviklet med en kraftabsorberende teknologi som gir ditt barn den beste beskyttelsen i en eventuell kollisjon. V-formen gjør det også enklere for ditt barn å se ut av vinduet og kan hjelpe til med å holde barnets hode mer bakover i sovesituasjon.

  • Oppdatert tekstil og økt komfort

Setetrekket til Minikid 3 har et nytt, 2-lags stretch stoff med høy tetthet. Takket være materialet på stoffet er det nå enda enklere å ta av og på, og likt som på Minikid 2 er det laget i giftfri stoff og kan vaskes i maskinen.

  • Innlegg for de minste

Axkid Minikid 3 kommer med et nytt design på innleggsputen til de minste barna, tidligere kalt babyinnlegg på Axkid Minikid 2. Det oppdaterte designet gjør det enklere å tilpasse små barn i stolen i og med at det løfter dem litt opp, samtidig som at det gir en solid sidestøtte.  Høyere komfort er helt klart oppnådd i det nye designet, da det også er laget i memory foam og mesh på baksiden for bedre luftsirkulasjon.

  • Et mer fleksibelt design

Når vi snakker om forskjellene på Axkid Minikid 3 og 2 glemmer vi nesten de mest synlige forandringene. Designet på selve stolen er oppdatert, men det kompakte og romslige designet består som en av nøkkelegenskapene med stolen. Det nye designet er inkluderende til alle barn, uavhengig av lengde eller størrelse, så sitter alle mer komfortabelt i bilstolen. Og, for dere som behøver mer bilstoler i bilen, du kan nå få plass til tre av dem i baksetet samtidig!

mk3 product hero (2)

 

 

© Barnesetebutikken