google-site-verification=5vCEifpWvmJiTTKJ0zCyWlp1nrUym7_gB_yNtMqcyxc Gå til innholdet

The iZi Modular Concept/BeSafe iZi Modular-konseptet

Den fleksible løsningen for enkle hverdager.

Det er ingen tvil om at BeSafe's Modular-serie er blitt en stor favoritt blant småbarsforeldrene, og det er ikke uten grunn.

Men hva er egentlig "The iZi Modular Concept"? Og hva er forskjellen på alle de ulike variantene og bokstavene som står i navnet?

Har familien din en aktiv livsstil der dere stadig bytter mellom biler? Leverer en av foreldrene barnet i barnehagen på morgenen, så henter bestemor senere på dagen, før den andre forelderen tar barnet med hjem på kvelden?

iZi Modular-konseptet gjør de daglige familiereisene behagelige og ukompliserte. Konseptet består av én ISOfix-base og separate stolskall som enkelt monteres på basen med ett klikk.

Enkelt – separat stol og base, så de kan bæres uten problemer.

Om dere bytter mellom ulike biler, gjør iZi Modular-konseptet det enkelt å bære bilbarnestolen fra bil til bil. Siden stolskallet og basen enkelt kan deles, kan du bære disse separat – med bare halve vekten!

Det enkleste – ha en base i hver bil, og bare flytt stolen.

Om dere stadig kjører med barnet i mange ulike biler, vil det være en perfekt løsning for dere å ha en ISOfix-base i hver bil. La basene stå permanent montert i bilene, og bare flytt stolskallet mellom bilene.

Stoppe for litt handling uten at babyen våkner.

Er du på tur hjem med babyen, og vil ta en kjapp stopp for å handle matvarer? Bare klikk baby-bilstolen løs fra basen, og klikk den fast på adapterne på barnevognunderstellet deres – så er du klar til å handle på få sekunder. Slik slipper du å vekke babyen, og kan ordne ærender på en fleksibel måte*.

Puter for tilpasning, justerbar benplass, klikk-og-kjør-montering: Oppdag hver del av iZi Modular-konseptet.

Steg 1

Babystol: BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

40-75 cm, cirka 0-12 måneder. Finnnes i seks ulike farger. Les mer.

iZi Modular i-Size base

Følger barnet ditt hele veien fra fødselen av til 105 cm. Les mer

Steg 2

Småbarnsstol : iZi Modular X1 i-Size

61-105 cm, cirka 6 måneder til 4 år

Men hva betyr de forskjellige navnene?

  • iZi Modular X1 i-Size - Kan brukes frem- og bakovervendt*. Finnes i fire ulike farger. Les mer.
  • iZi Modular RF X1 i-Size - Ren bakovervendt. Finnes i tre ulike farger. Les mer.
  • iZi Modular A X1 i-Size - Setet med “A” i navnet er nesten identisk med iZi Modular X1, men har i tillegg Active Retract Harness™. Selvstrammende belter, som hjelper foreldrene med å feste barnet! Finnes i tre ulike farger. Les mer.
  • iZi Modular A RF X1 i-Size - Selvstrammende belter, men kan kun brukes bakovervendt. Finnes i tre ulike farger. Les mer.

*Barnesetebutikken anbefaler at babyen ikke sitter i baby-bilstolen for lenge av gangen. Ta babyen ut av baby-bilstolen minst annenhver time, og enda oftere for nyfødte.

 OBS! Vi anbefaler alle kunder å følge Trygg Trafikk og deres anbefalinger om at barn skal sitte bakovervendt opp til 4-5 års alder. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse om å vendes tidligere men barnet sitter alltid sikrest bakovervendt!

iZi Go Modular X1 i-Size

      

iZi Modular X1 i-Size

    

iZi Modular RF X1 i-Size

  

iZi Modular A X1 i-Size

  

iZi Modular RF A X1 i-Size

  

© Barnesetebutikken