Gå til innholdet

Vinner av Baby Innovation GREEN AWARD 2023

Vi er utrolig stolte over at vår 2-i-1-bilstol BeSafe Stretch B er vinner av Baby Innovation Green Award 2023!

Baby Innovation Awards er en årlig prisutdeling som gjennomføres av en nederlandsk jury. I prisutdelingen kåres de beste produsentene og produktene innen innovasjon og design av baby- og barneprodukter.

Juryens begrunnelse for å utrope Stretch B som vinner:

“Denne bilstolen er spesiell fordi den er bakovervendt og kan brukes til fylte 7 år. Det er unikt at du også kan bruke bilstolen fra 0 måneder i kombinasjon med babyinnlegget. Det er et engangskjøp med en brukstid på 7 år; dette betyr at du bare trenger å kjøpe én god bilstol én gang. Montering med bilbelte er et særtrekk, fordi det betyr at stolen passer biler uten ISOfix. Gjennom bruk av slitesterke materialer som aluminium forlenges stolens levetid fra 7 til 15 år. Denne bilstolen er bygget på en modulær måte og deler kan enkelt byttes.”

Stretch – prisvinnende bestselger

Da Stretch ble lansert i 2022 ble bilstolen raskt en testvinner og en favoritt blant foreldre over hele verden. Etter den varme mottakelsen av Stretch bestemte vi oss for å lansere en “B”-versjon, som takket være tillegget Baby Shell kan brukes allerede fra barnet er nyfødt (den vanlige Stretch kan brukes fra cirka 6 måneder) og opptil 7 år.

Stretch vant «Best i test 2022» i Sverige og Norge, og presterte også veldig godt i sikkerhetskategorien til ADAC i barnestoltesten deres høsten 2022. Nå er vi veldig stolte av å kunne tilføye Baby Innovation Green Awards til listen, som en anerkjennelse for vårt arbeid for en grønnere fremtid.

Beskytter våre barn og planeten deres

Med Stretch B får du mulighet til å velge et bærekraftig produkt som er kompromissløst når det gjelder sikkerhet og kvalitet. Velger du Stretch B trenger du kun én bilstol fra barnets aller første biltur og til de første årene på skolen. Og selvfølgelig sørger Stretch B for at barnet sitter bakovervendt hele veien, noe som er 5 ganger sikrere.

Ved å bruke slitesterke og holdbare materialer, og å gjøre utskiftingen av deler mye enklere, har vi forlenget levetiden til bilstolen til cirka 15 år. Grunnen til at Stretch B sin levetid er mye lengre, er at vi bruker slitesterke materialer som aluminium og bytter ut mer sårbare materialer som EPS med solid EPP.

I tillegg har vi klart å gjøre bytte av deler mye enklere, slik at vi kan reparere bilbarnestolen ved behov eller gi den en oppfriskning etter mange års bruk. På den måten kan en Stretch B holde flere barn trygge gjennom hele brukstiden.

 

 

© Barnesetebutikken